MVV-supporters niet meer met de autobus naar uitwedstrijden

MAASTRICHT - De supportersvereniging van MVV voelt zich genoodzaakt geen niet-leden meer mee te nemen naar uitwedstrijden van de club. Aanleiding tot dit besluit zijn de gebeurtenissen van afgelopen woensdag na de wedstrijd tegen Excelsior.

Er werd toen in een van de vijf bussen voor achthonderd gulden schade aangericht, terwijl in een friture in Weert, waar men onderweg even gestopt was, de nodige schade werd aangericht door het gooien met mayonaisepotten door enkele reizigers. 'We hebben lang genoeg gewacht, maar nu kan het echt niet meer, vertelt de heer Schoenmakers, penningmeester van de supportersvereniging. 'De goeie supporters worden hierdoor de dupe van de gedragingen van enkele mensen die zich MVV-supporter noemen. Maar als dit soort toestanden nog langer duurt, krijgen we binnenkort geen busonderneming meer zo gek ons te vervoeren, aldus Schoenmakers.

De goedwillende supporters die de laatste uitwedstrijden van dit seizoen nog willen bijwonen, kunnen zich alsnog aanmelden als lid van de supportersvereniging. De reizen voor leden zullen gewoon doorgang vinden.

 

 

1